TOKAT / NİKSAR - Gazi Ahmet Ortaokulu

Gazi Ahmet Ortaokulu

50.YIL MAH. DİLEK SK. GAZİAHMET İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO: 2 NİKSAR / TOKAT
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinini farkında olam, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli birayler yetiştiren bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilicinde çağdaş bilgilere ulaşabilen eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Şehiriçi yolcu taşıma servisi
50. Yıl Mahallesi Dilek Sokak. No:4 Niksar/TOKAT
Diğer Hususlar
Okulumuz İlkokul ve Ortaokul aynı binada İlköğretim Kurumu olarak Eğitim Öğretime devam etmektedir.Okulumuz öğrencilerinin yaklaşık 150 si taşıma kapsamında çevre köy ve mahallelerden gelmektedir.Okulumuz 1.Kademesi zorunlu hizmet kapsamındadır.Okulumuz Niksar ilçesi içerisinde sağlıklı ve temiz okul projesi kapsamında beyaz bayrak ödülüne sahip nadide kurumlardan bir tenesidir.